Με επαρκή στόλο και 10 λεωφορειακές γραμμές, το αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας καλύπτει όλη την πόλη και την περιφέρεια της χωρισμένη σε 2 ζώνες Α΄ και Β΄.

Πληροφορίες θα βρείτε για

  • Διεύθυνση: Αγίου Ανδρέου 9, 262 23 Πάτρα
  • Τηλέφωνο: +30 2610 273936
  • Ιστοσελίδα

Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας

Σε γενικές γραμμές το αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας καλύπτει ένα αξιόλογο εύρος αποστάσεων εντός και εκτός πόλης. Ο στόλος είναι μπλε και η εισόδος γίνεται μόνο από την μπροστινή πόρτα. Φροντίστε να έχετε πάντοτε μαζί σας εισιτήριο προς επικύρωση γιατί η επιτόπου αγορά από τον οδηγό θα σας κοστίσει ακριβότερα.

Πρόσφατα και στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών του αναπτύχθηκε μια εφαρμογή, Πάτρα Bus, η οποία δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο για τις διαδρομές και τη λειτουργία των αστικών λεωφορείων που αναπτύσσεται από την ΑΔΕΠ σε συνεργασία με τις Αστικές Συγκοινωνίες Πατρών. Βρείτε την στην επίσημη σελίδα του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας και κατεβάστε τη.

Τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια της τεχνολογίας η αναβάθμιση των υπηρεσιών και συγκεκριμένα της τηλεματικής,  έδωσε τη δυνατότητα ζωντανής ενημέρωσης πληροφοριών για στάσεις, γραμμές και χρόνους. Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλες τις πληροφορίες δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας.

Οι buscards, προπληρωμένες ή μηνιαίες κάρτες εισιτηρίων εκδίδονται εύκολα με μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας και την αυτοπρόσωπη παρουσία σας (με επίδειξη ταυτότητας) στα γραφεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ  στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε εύκολα να δείτε το υπόλοιπο της κάρτας σας ηλεκτρονικά.

Τους καλοκαιρινούς μήνες προστίθενται ή διαμορφώνονται ανάλογα δρομολόγια που εξυπηρετούν διαδρομές από και προς παραλίες και καλοκαιρινούς προορισμούς. Μεινετε ενημερωμένοι!

Γραμμές

ΓΡΑΜΜΗ Νο 1 : Εγλυκάδα – Διάκου (Λυκοχωρός) – Ρωμανού – Ελεκίστρα
ΓΡΑΜΜΗ Νο 2: Ταραμπούρα – Τ.Ε.Ι. – Νέος Δρόμος
ΓΡΑΜΜΗ Νο 3 : Ζαρουχλέικα – Λεύκα
ΓΡΑΜΜΗ Νο 4 : Αρόη
ΓΡΑΜΜΗ Νο 5 : Τσουκαλέικα – Μονοδένδρι – Μιντιλόγλι
ΓΡΑΜΜΗ Νο 6 : Πανεπιστήμιο – Νοσοκομείο – Ρίο – Αγ. Βασίλειος – Προάστιο – Καστελλόκαμπος – Άνω Καστρίτσι
ΓΡΑΜΜΗ Νο 7 : Μπεγουλάκι – Parking Περιβόλα – Σούλι – Σαραβάλι – Κρήνη
ΓΡΑΜΜΗ Νο 8 : Οβρυά – Δεμένικα – Καλλιθέα – Θέα – Προφήτης Ηλίας
ΓΡΑΜΜΗ Νο 9 : Πανεπιστήμιο – Νοσοκομείο μέσω Έλληνος Στρατιώτου
ΓΡΑΜΜΗ Νο 11 : Λιμάνι – Parking Τερψιθέας

Με λεπτομέρια εδώ: Δρομολόγια και διαδρομές