Σιδηροδρομικός σταθμός Πάτρας, ΟΣΕΛόγω της ανακατασκευής της σιδηροδρομικής γραμμής, η Πάτρα προσωρινά συνδέεται με λεωφορειακή γραμμή του ΟΣΕ μέχρι το Κιάτο και από κει με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Αθηνών προς Αθήνα. Με την ολοκλήρωση του σταθμού στο Αίγιο έχουν προστεθεί δρομολόγια που συνδέουν το Αίγιο με το Κιάτο.

Τα δρομολόγια ξεκινούν και καταλήγουν στο σταθμό στην Πάτρα, Αγίου Νικολάου και Όθωνος Αμαλίας.

Αθήνα – Πάτρα Τρένο

Από την Αθήνα, τον Πειραιά και τον Σταθμό Λαρίσης ή από τις στάσεις του Προαστιακού με κατεύθυνση προς Κιάτο όπου γίνεται μετεπιβίβαση στη σύνδεση Κιάτο-Πάτρα με Λεωφορεία της Hellenic Train.

Ανάλογα με την πορεία των έργων αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής υπάρχει δρομολόγιο που συνδέει το Κιάτο με το Αίγιο και στην συνέχεια με λεωφορειακή γραμμή έως Πάτρα.

Πάτρα – Αθήνα Τρένο

Αντίστοιχα, ξεκινώντας από τον σταθμό στην Πάτρα με τη λεωφορειακή σύνδεση θα φτάσετε εύκολα στο σταθμό του Προαστιακού στο Κιάτο όπου τα δρομολόγια είναι συντονισμένα και με ελάχιστη αναμονή θα επιβιβαστείτε στους συρμούς. Συνεχίζοντας προς Αθήνα ακολουθείτε την πορεία του προαστιακού προς Πειραία περνώντας από τον σταθμό Κάτω Αχαρνές όπου γίνεται μετεπιβίβαση για συρμούς με κατεύθυνση το αεροδρόμιο και τον σταθμό Λαρίσης για συρμούς γραμμής Χαλκίδας και Εθνικού Δικτύου

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος – Πάτρα Τρένο

Για την επιλογή του δρομολογίου προς ή από το Διεθνές  αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γίνεται μετεπιβίβαση στον σταθμό Κάτω Αχαρνές στο δρομολόγιο Πειραιάς – Αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο θα πάρετε τον συρμό με κατεύθυνση προς Πειραιά και στο σταθμό Κάτω Αχαρνές θα μετεπιβιβαστείτε στους συρμούς της γραμμής Πειραιάς – Κιάτο. Το διάστημα Κιάτο Πάτρα καλύπτεται με λεωφορεία της Hellenic Trains.